fbpx

Alban House

Part of an elaborate regeneration scheme, Alban House is a stunning two-bedroom show home. Nestled in the heart of Herefords grand historic quarter, our Design team worked with the client to revive the interiors to have a modern look that was sympathetic the building original features. In the open plan living space, we accentuated the exposed wooden beams on one of the walls by including walnut pieces and black polished finishes. We brought a pop of colour in the artwork and a statement chair, giving the space an energetic feel, contemporary feel. In the bedrooms we used an earthy colour palette and soft materials allowing it to look cosy and warm. Sympathetic to it’s exterior we designed the show home to have a contemporary rustic theme that was inviting to prospect residents.

CLIENT
Elevate Design & Build
CATEGORIES
LOCATION
Hereford
© LOFT 2020